חולשה וכאבי בטן עליונה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/12/2018 | 16:26 | מאת: רים

שלום אני בת 45 בריאה בדרך כלל מטופלת הקרדיולוג לדופק מהיר ובאביין לפני יומיים קמתי מהמיטה עם הרגשה כאילו על הגוף תפוס מתי שהלכתי הרגשתי אי איזון וחולשה חזרתי למיטה וכל היום המשכתי עם חולשה בכל הגוף והתחלתי להזיע בצורה מוגברת לקראת הערב הלכתי למיון שמה עדו לי סי טי ראש ובדיקות דם וגם בדק אותי נוירולוג ואף אוזן גרון כל הבדיקות תקינות ושוחררתי אבל אני עדיין באותו מצב והתחילו למחרת אצלי כאבי בטן עליונה וזיעה מרובה וחולשה כל היום במיטה עם כאבים וזיעה האם אני חייבת לחזור למיון או שזה יעבור

שלום, התלונות שאת מציגה יכולות להתאים להרבה דברים, חלקם ייתכן בעלי משמעותי וחלקם לא. בכל מקרה, במידה ואת ממשיכה לסבול מהדברים שתיארת ממליץ להבדק על ידי רופא המשפחה, ובמידה והחמירו אז לגשת למיון. כל טוב.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)