שאלה תודה רבה מראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/09/2018 | 13:30 | מאת: ג

שלום, שנתיים שיש לי סינוס פילונידלי בעצם הזנב. נטיה כל חודש לדלקת... לפני שלושה חודשים נבדקתי לראשונה אצל כירורג שאימת את זה והמליץ על ניתוח שטרם עשיתי. שלשום שוב התחילה דלקת, פניתי לרופא המשפחה כדי לקבל אנטיביוטיקה. הוא הפנה אותי למיון לניקוז והביא לי אמוקסיקלב. לא פניתי למיון כי האנטיביוטיקה הפחיתה אצ הכאבים. מאז שאני עם האנטיביוטיקה אני חשה חולשה, עייפות, רק רוצה לישון, שלשולים. אני מרגישה ממש "חולה". יש תחושה שחם לי אבל אין חום. האם זה תופעות לוואי של האנטיביוטיקה? יש מה לדאוג? אני מתביישת לפנות למיון ולטפל בבעיה... זה במקום מאוד אינטימי... גם ההפניה למיון שקיבלתי לא בתוקף...

שלום, הטיפול ב"אוגמנטין" (האנטיביוטיקה) שקיבלת עלולה לגרום לעייפות וחולשה אצל חלק מהאנשים. העדיפות היא לניקוז של האבצס ובהמשך כריתה כירורגית של הסינוס עצמו וכך מטפלים בבעיה מהשורש. תתגברי על האי נעימות , אין מה לעשות. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)