הרגשה כללית רעה ואין למי לפנות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/09/2018 | 21:09 | מאת: אורנה

הרגשה כללית לא טובה בכלל בת 25. סובלת ממחנק מחשבות טורדניות ללא הפסק הרבה דאגה לגבי החיים מרגישה כמו בתוך ענן לא יודעת מה לעשות האם ללכת לפסיכאטרית או שיעבור לבד אבל זה לא עובר למה זה קורא בכלל כל הדברים האלה לחץ חרדה הרגשה שאת בתוך חלום יש צורך לעשות טקסים ואלו טקסים שלא עוזרים להפגת חרדה

אורנה שלום, לפי השאלה נראה שאת זקוקה לעזרה מקצועית, הייתי כן ממליץ על בדיקה של פסיכיאטר ואז קיימות מספר אפשרויות לטפל במצב של חרדה כמו שלך קרוב לוודאי. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)