חולשה גדולה כמו סמרטוט

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/07/2018 | 10:47 | מאת: אלון

שלום רב, כבר שבוע ומשהו יש לי חולשה חזקה בגוף שרק הולכת ומתגברת. בבדיקות דם שעשיתי יצא חריגה ב: monocytes 10.10 ויטמין בי 12 יצא ערך 187 triglycerides 312 hdl cholest 32 וסוכר יצא 103 האם יש בעיה כלשהי שגורמת לי להיות ממש עייף כמו סמרטוט. תופעות נוספות שיכולות להיות קשורות ירידה בחדות הראייה,ויובש בכפות רגליים, לוקח הרבה זמן לפעצים להחלים. תודה

אני לא מצליח למצוא קשר בין התונות השונות. חולשה יכולה להגרם ממגוון רב של בעיות רפואיות, לפעמים גם מחרדה וחוסר שינה. הרמה של ויטמין B12 הינה גבולית, מעט נמוכה, יש לשקול ביחד עם הרופא שלך טיפול בויטמין B12. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)