תחושת קור קיצוני ורעידות חזקות של הגוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/03/2018 | 10:44 | מאת: יוסף

בשבת האחרונה ב- 9 בערב מול הטלוויזיה הרגשתי קור קיצוני והגוף התחיל לרעוד, הלכתי למיטה ושם רעדתי בערך במשך שעה כאשר אני מכוסה בכמה שמיכות. הרעידות פסקו וישנתי שינה טרופה, למחרת הרגשתי חולשה גדולה ולא קמתי. לקחתי אקמול והרגשתי השתפרה לאט לאטץ אני בן 73 ושאת פעם ראשונה שזה קורה לי, אני במעקב של בלוטת התריס תוכלו לכוון אותי?

סימנים של חום ומחלה זיהומית, קרוב לוודאי מחלה וירלית במידה והרגשתך השתפרה מאז והצמרמורות לא נשנו.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)