חלק ברגל רדום שעתיים בערך

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/01/2018 | 18:50 | מאת: טל

היי, צד ימין, בעקב של כף הרגל השמאלית, רדום כבר שעתיים. זה ממש בצד של העקב, יש תחושה של דקירות קצת, נימולים. ייתכן וישבתי על הרגל, הגיוני שחלק מהרגל נרדם להרבה זמן בגלל זה? אם זה משנה, לקחתי שני כדורים של אטנט 10 מ"ג ודקסמול (אחרי 9 שעות בערך)

24/01/2018 | 18:57 | מאת: טל

לאחר שקראתי באינטרנט על זה, ראיתי שזה יכול לקרות בגלל חוסר או עודף של ויטמינים... בגלל מחסור בבי 12 וברזל, אני לוקחת כבר חודשיים. בנוסף, כדור כל לילה של "רוטס", בגלל נשימה, שהוא גם מכיל ויטמינים. רק בשבוע האחרון התחלתי לקחת אטנט.

טל שלום, בדרך כלל זה משני ללחץ על עצב מסוים ולא מחשיד לאירוע מרכזי. מקווה שכבר עבר לך.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)