כאבי גב עליון וצוואר כבר כמה חודשים והחמרה בחודש האחרון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/09/2017 | 09:27 | מאת: סיגל י

שלום הנני בת 32 לאחר 3 ניתוחים קיסריים האחרון מלפני שנה. יש לי כאבי גב עליון וצוואר לא יודעת אם זה כאבים או תפוס במיוחד בלילה לא מצליחה לישון וקמה עם כאבים לקחתי מוסקול עזר קצת ולאחר הפסקה חזרו שוב כאבים מה צריך לעשות? קשה לי לתפקד ולזוז שמתי כרית חמה על הצוואר גם לא עזר ניסיתי משחת וולטרן וגם לא עזר הכאבים מאז הלידה והחמירו מאוד בחודש האחרון

סיגל שלום, נשמע שהכאבים בכל זאת ממקור שרירי אך משך הזמן אינו מתאים כל כך. כאבי צוואר וגב עליון שמפריעים לאיכות חיים ושינה תקינים מצריכים בירור, ההמלצה שלי היא לפנות לבדיקת אורתופד לאחר ביצוע צילומים של עמוד שדרה צוואר, כמו כן הייתי מבצע בדיקות דם שיכללו מדדי דלקת של CRP ושקיעת דם דרך הרופא המטפל. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)