תוסף מזון להרגעה לשינה כשיש דום נשימה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/06/2017 | 18:20 | מאת: ניר

שלום סובל מנחירות, שינה לא משהו בכלל, ודום נשימה בשינה. לא מטופל בסיפאפ (כנ"ל לגבי סד לפה), גם כי לא אצליח לישון עם משהו זר אלי, וגם ככל הנראה זה לא יתאים לי מאחר ויש לי הפרעה בנשימה מהאף. אני כן עובד על ירידה במשקל, כי לפני כמה שנים (בטרם עליתי בצורה משמעותית יותר) עשיתי בדיקת שינה ולא היה דום נשימה. אני לא לוקח כדורי שינה, גם בכדי שלא להתרגל, וגם (ובעיקר) כי הבנתי שזה עלול להחמיר את ריפיון השרירים ואת דום הנשימה בשינה. שאלתי היא, האם אני יכול לקחת תוסף לשינה שמכיל את החומרים הטבעיים הללו: ויטמין C - ולריאן - כשותית - פסיפלורה - גאבא תודה

ניר שלום, למיטב ידיעתי החומרים הטבעיים שהזכרת אין להם אפקט מרפה שריר משמעותי בכל מקרה, לדעתי לא אמורים להרע את המצב של הנחירות ודום הנשימה בשינה. בכל מקרה מומלץ אולי להתייעץ עם נטרופת שמבין יותר בצמחים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)