סטורציה נמוכה רמות סוכר גבוהות שינה מרובה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/03/2017 | 10:47 | מאת: צבייה בן דוד

שלום אני שואלת לגבי אבא שלי אבא שלי סובל ממחלת ריאות כרונית, יש לו סטורציה שעומדת על 60, 61 והוא מעשן כבד ואינו רוצה בטיפול רפואי בעבר אושפז לחודש ימים שייצבו את מצבו אבל הוא חזר לעישון ומצבו מידרדר. הוא גם סוכרתי ויש לו גם לחץ דם גבוה והוא בן 75 רציתי לשאול כמה זמן אפשר לחיות עם סטורציה כזו נמוכה?

שלום, גוף האדם יודע לעבור תהליך של הסתגלות לטווח רב של מצבים לרבות היפוקסיה כרונית, אם כי המקרה שאת מתארת הוא קיצוני במידה מסוימת מבחינת רמת הסטורציה. לגבי השאלה שלך, אי אפשר לדעת כמה זמן אם כי זה מכניס אותו תחת סיכון רב לפתח הפרעות בקצב הלב שחלקן מסכנות חיים באופן מיידי. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)