שילוב בין טבליות

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

29/09/2009 | 22:03 | מאת: אתי

איך,מתי והאם ניתן לשלב בין טבליות פרוביוטיקה,חמוציות,אומגה 3. בנוסף מה את ממליצה לי ליטול להפעלת מערכת העיכול? אין לי עצירות,פשוט אין לי יציאות כלל. לאחרונה התחלתי לשתות דבש חדש כחצי כפית לפני השינה. הוא עובד עובד טוב,אך לאחרונה גם הוא כבר לא משפיע. אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות

30/09/2009 | 15:11 | מאת:

אתי שלום, ניתן ליטול במקביל פרוביוטיקה, חמוציות ואומגה 3 ללא כל חשש. חשוב להקפיד ליטול אותם לאחר הארוחות. ישנן סיבות רבות היכולות לגרום לעצירות, למשל: תזונה לקויה המכילה מעט סיבים תזונתיים, היעדר פעילות גופנית, שתיית מים מועטה, מתח ולחץ, מחלות שונות, תת פעילות של בלוטת התריס ועוד. אני ממליצה לך להקפיד על שתיית 10 כוסות מים ביום ולהרבות באכילת מזונות העשירים בסיבים תזונתיים (לחם מקמח מלא, קינואה, כוסמת, ירקות, פירות), כמו כן, להתמיד ולהקפיד לעסוק בפעילות גופנית אירובית (הליכה/ ריצה) המסייעת לזרימת הדם ועל ידי כך לטפל בעצירות. הפרוביוטיקה אותה את נוטלת הינה חשובה מאוד ומסייעת לטיפול במערכת העיכול ובפרט לטיפול בעצירות, גזים ונפיחויות של הבטן. אני ממליצה לך ליטול פרוביוטיקה במינונים גבוהים (לפחות 5 מליארד חיידקים בכמוסה) פעמיים ביום. בנוסף, אני ממליצה על נטילת תוסף תזונה טבעי הנקרא כלורלה. הכלורלה הינה אצת מים מתוקים העשירה בסיבים תזונתיים, בויטמינים ומינרלים ומשפרת את תפקוד המעיים, מעודדת שגשוג חיידקים טובים, סופחת רעלים ומעודדת פריסטלטיקה תקינה (תנועתיות מעיים). יש ליטול 3 כמוסות ביום עם הארוחות. לקריאה על פרוביוטיקה: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=238 לקריאה על כלורלה: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=181&ArticleID=302&sng=1 אשמח להשיב על כל שאלה נוספת, בריאות שלמה, הדר

03/10/2009 | 13:46 | מאת: אתי

חשוב לי לציין שרוב המזון שלי מורכב מירקות ומעד 4 פירות ליום. אני שותה קרוב ל-3 ליטר מים ביום. ישנה בעיה שאני לא עושה פעילות גופנית משום סוג שהוא---אני לא אוהבת ואף סובלת מזה. יתכן שיש לי עצירויות גם כתוצאה מנטילה של רדוקטיל[אני נוטלת 3 פעמים בשבוע מקסימום]. אני גם אוכלת לחם רק מקמח מלא. את הדבש שסיפרתי לך עליו את מכירה? ממליצה?