רמת כולסטרול גבוהה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

01/01/2009 | 00:34 | מאת: יוסי

שלום אני בן 35, שוקל 73 ק"ג, גובה 175 ס"מ, עושה פעילות גופנית פעמים בשבוע - בכל פעם הליכה של 11 ק"מ בקצב מהיר. עשיתי בדיקות דם בשנה האחרונה בגלל רמת כולסטרול גבוהה. אין לי היסטוריה משפחתית של כולסטרול גבוה והייתי במעקב תזונתי בחצי שנה האחרונה אבל ללא שינוי מהותי ברמת הכולסטרול. נתוני הכולסטרול שלי להיום הינם: LDL Cholesterol 163 HDL Cholesterol 56 Total Cholesterol 243 Triglycerides 124 אבקש לדעת האם בנתונים אלו כדאי להתחיל טיפול תרופתי. שמעתי שיש תוסף של טבע פיטו-גארד שיכול לעזור, אולי כדאי להתחיל איתו לפני טיפול בתרופה כימית ? תודה מראש על העזרה

01/01/2009 | 13:40 | מאת:

יוסי שלום, אני שמחה לשמוע שאתה מודע למצבך הבריאותי, דואג לגופך, עושה פעילות גופנית ומקפיד על תזונה נכונה. כל אלו חשובים עד מאוד ומסייעים להפחתת רמות שומנים גבוהות בדם. אני בהחלט ממליצה לך לנסות תחילה להוריד את רמות הכולסטרול באמצעות שימוש בתוספי תזונה טבעיים, שאינם גורמים לתופעות לוואי, לפני שאתה מתחיל טיפול תרופתי – כימי. הטיפול התרופתי הכימי להורדת כולסטרול כולל בדרך כלל תרופות ממשפחת הסטטינים המורידות את רמות הכולסטרול ביעילות אך בד בבד יכולות לגרום גם לתופעות לוואי הכוללות כאבי שרירים, חולשת שרירים ועייפות ולכן לפני שפונים לפתרון כזה עדיף לנסות להפחית את הכולסטרול ע"י תוספי תזונה ואורח חיים בריא. אני ממליצה לך ליטול פורמולה טבעית להורדת כולסטרול וטריגליצרידים בשם גוגול ליפיד. פורמולה זו מכילה צמחי מרפא ויטמינים ורכיבים תזונתיים נוספים הידועים כבעלי השפעה מטיבה על רמות כולסטרול גבוהות. יש לקחת 3 טבליות ביום עם הארוחות. בנוסף מומלץ ליטול תוסף תזונה בשם - אומגה 3 "950" המסייע אף הוא להורדת רמות גבוהות של שומנים בדם. אני ממליצה לך על 2 טבליות ביום עם הארוחות. לקריאה על גוגול לפיד: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=173&ArticleID=222&sng=1 לקריאה על אומגה 3 "950" : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=423&sng=1 סוף שבוע טוב והרבה בריאות הדר

01/01/2009 | 16:32 | מאת: יוסי

תודה על תשובתך המהירה. לכמה זמן את ממליצה לנסות לקחת את הפורמולה הנ"ל טרם תחילת הטיפול התרופתי ?