בשר וכולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

27/12/2012 | 18:28 | מאת: לאונידס

אם אני בחור בריא, שמתאמן (ריצות והרמת משקולות) ואני אוכל בשר ומגיע לכמויות לא מעטות של כולסטרול . זה לא בריא ?

30/12/2012 | 09:39 | מאת:

שלום רב מילת המפתח היא איזון . במידה והכולסטרול הטוב שלך בכמות מספקת -(HDL לפחות 60 ) והכולסטרול הרע לא עולה על 130 -LDL .אתה במצב מאוזן. במידה והכולסרול הרע גבוה מהרצוי -מצב זה יכול להביא לשקיעתו ולפאק תרשתי בכלי הדם -דבר זה אינו רצוי כיוון שתופעה זו מייצר מחלות כגון:התקפי לב ,תעוקת חזה ועוד.... לסיכום כולסטרול גבוה מהנורמה לא בריא ויכול לגרום לבעיות בעתיד אך כולסטרול ברמות נורמליות דרוש לגוף בכדי לייצר הורמונים ויטמינים וחומרים נוספים כך שכמות נמוכה מידי שלו גם לא בריאה . בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית