רפואה הוליסטית

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

04/12/2012 | 23:18 | מאת: רווית

ידוע שהרפואה ההוליסטית יוצאת מתוך נקודת הנחה שלא מטפלים בסימפטום אלא בבן אדם, והיא לוקחת בחשבון רגשות, מצב נפשי ודפוסי חיים. אילו מצבים נפשיים לדעתך גורמים לכולסטרול גבוה? ואיזה טיפול אלטרנטיבי מתאים לטיפול בכולסטרול גבוה ?

05/12/2012 | 09:46 | מאת:

שלום רב אכן בדרך כלל יש סיבה נפשית שתורמת לשינויים שקוראים בגופינו. עליה בכולסטרול בדרך כלל נקשרת לרמות סטרס גבוהות . כמו כן כבד חלש, הגורמים הרגשיים לו הם:לחץ, כעס, תסכול, חוסר אהבה וחוסר תמיכה. תנאים אלה גורמים לכבד לעבוד במרץ רב מידי, מחלישים אותו ולאורך זמן גורמים לנזק תפקודי. כל אלה גורמים לכבד לייצר עודף כולסטרול. בדקי אם יש סיבה או מספר סיבות שמדברות אלייך ונסי לנטרל אותם. למשל:מתח ולחץ ניתן להפחית על ידי מנוחה ,ספורט ,הקפדה על נשימות במשך היום שתייה מים מרובה ואכילה נכונה . לגבי טיפול בכולסטרול הייתי ממליצה לקחת מוצרים טבעיים לאיזונו כגון:קומפלקס פיטוסטרולים 2X2 ביום .חברת סולגאר אני ממליצה להוסיף לזה צמח שיעבוד על ניקוי וחיזוק הכבד שנקרא:גדילן מצוי. 2 ביום אחרי המזון.סולגאר לאחר 3 חודשי נטילה לעשות בדיקה חוזרת ולהמשיך בהתאם. בבברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית