המלצה לטיפול בדלקות שרירים בגב העליון

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

23/10/2012 | 11:45 | מאת: ריבה

אני סובלת לעיתים תכופות מדלקת בשרירים באזור חגורת הכתפיים. האם יש לכם המלצה לתוסף שיעזור למניעה, או תוסף שמתאים לטיפול במקרה של כאבים? אני נוטלת באופן קבוע כמוסות כורכום, אבל כנראה שזה לא מספיק למניעה.

24/10/2012 | 12:36 | מאת:

שלום רב סיבות נפוצות לכאב בחגורת הכתפיים: יציבה לא נכונה או ישיבה ממושכת . פציעות ודלקות. בעיות צוואר. הקרנה מאיבר אחר . ראשית כל אם הישיבה שלך ממושכת אני ממליצה לך לקום מידי פעם לעשות מתיחות ולהזיז את האזור של הכתפיים והצוואר מצד לצד. פעילות זו יכולה למנוע שרירים תפוסים שבמשך הזמן יכולים להפוך לדלקתיים. שנית כל מומלצת פעילות גופנית כגון יוגה או פילטיס אשר עוזרים להרפיית שרירים שלישית כל נסי לעשות הפסקה מידי פעם ולקחת 10 נשימות עמוקות זה יוריד את רמת הלחץ בכלל ומהאזור בפרט. אני ממליצה על תוסף שנקרא סלדרין התוסף הוא אנטי דלקתי חזק במיוחד לרקמות חיבור ושרירים. במידה ואינך נוטלת מדללי דם את יכולה ליטול 2-3 כמוסות ביום אחרי המזון. כמו כן מומלצת תוספת של מגנזיום ציטראט אשר תעזור בהרפיית שריר. 1-2 ביום אחרי המזון.להרחיק ממוצרי חלב. ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב נטורופתית

14/11/2012 | 21:01 | מאת: דורין

היי ריבה, בת דודתי סבלה מאותה הבעיה, והיא אסיסטנטית לרופא שיניים, וזה הקשה עליה מאוד בשיגרת העבודה, וכאשת משפחה בכלל. ניסתה כל מני תוספים, אבל אז התחילה עם מוצר טבעי אנטי דלקתי שעזר לה ופתר לה את הבעיה. אשמח לייעץ ולקשר ביניכן. רפואה שלמה !