אצות כחולות ירוקות

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

13/10/2012 | 18:49 | מאת: אורלי

אני סובלת מפיברומיאלגיה יש לי כאבים בשרירים . אני מרגישה שאין לי זרימת דם תקינה לפי הרגשתי בלבד.ובנוסף עליתי במשקל גובהי 151 ומשקלי 87 . האם אצות אלו מתאימות למצבי יש לציין שאני גם מעשנת.

14/10/2012 | 10:40 | מאת:

שלום רב פיברומיאלגיה היא תסמונת המאופיינת בכאב כרוני, תשישות ונוקשות ברקמות חיבור, בגידים, בשרירים, בעצמות וברצועות. עיקר הפגיעה היא בשרירים, וברקמות הקושרות אותם לעצמות. הכאב והנוקשות יכולים להופיע בכל הגוף או להיות מוגבלים למקום מסוים (לדוגמה בשרירי הפנים). הסיבה לפיברומיאלגיה אינה ידועה, ואולם הסברה הרווחת היא שגורמים לה מצבי עקה (סטרס) מרובים, אירועים טראומטיים, רגשיים או פיזיים, או תקופות ממושכות של דיכאון – כל אלה פוגעים בתפקוד מערכת החיסון. ייתכן אף שווירוסים כמו "אפשטיין-באר" או פטריות כמו "קנדידה אלביקנס" הם חלק מהגורמים לתסמונת. לגבי העליה במשקל:אני ממליצה לך לבחון את התזונה שלך,אם היא תזונה בריאה מומלץ לעשות בדיקות דם מקיפות כולל בלוטת תריס כדי לשלול סיבות פנימיות להשמנה . אם התזונה לא בריאה מומלץ לעשות שינוי תזונתי הכולל - הוספת פירות, ירקות, קטניות, דגי ים צפוני ודגנים מלאים לתזונה. הורדת שומנים ,מאפים,מטוגנים וסוכרים פשוטים . לגבי אצות אגם:המוצר יכול לעזור בהעלאת רמות אנרגיה בגוף,ניקוי הגוף מרעלנים והשלמת הויטמינים והמינרלים הדרושים לפעילות תקינה של הגוף. אני ממליצה לך תוסף ספציפי שמאד מועיל לפיברומאלגיה. התוסף נקרא קראטין . הקראטין הוא תרכובת אורגנית אשר מקלה בכאב השרירים ומוסיפה אנרגיה לשרירים ולגוף. קישור :http://www.supherb.co.il/%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%98%D7%99%D7%9F_1000?d=0&sng=1 ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב