מחפש תוסף תזונה הנוגד דלקות

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

16/08/2012 | 21:43 | מאת: נוגדי דלקות

לאחרונה סבלתי ממספר דלקות - בכתף-פעמיים, בשרירי גב וכיוצ"ב. מלבד אימון מיוחד יעצו לי חברים לקחת אומגה 3 על בסיס קבוע, כנוגד דלקתיות. אחרים דווקא סיפרו לי על התכונות המופלאות של טבליות כורכום. בקיצור אני מבולבל. רציתי לדעת מה מומלץ מבחינתך ואיזה מוצר או מספר מוצרים עדיפים וזאת מאחר שקיימים סוגים רבים מדי של מוצרים ולצערי התחום הזה מלא במניפולציות, שמועות ואינטרסים. מודה לך מאוד. ע

19/08/2012 | 15:03 | מאת:

שלום רב סיבות אפשריות לדלקות חוזרות : 1)שימוש יתר של המפרק או השריר 2)גיל מתקדם 3)מחלות מערכתיות דוגמת דלקת פרקים, סוכרת וכדומה 4)קירור המקום-לדוגמא על ידי מזגן או מאורר. ועוד... ההמלצה הראשונה שלי היא לנסות ולברר מה הסיבה לדלקת ולטפל בשורש הבעיה. לדוגמא :אם זה שימוש יתר בשריר -אזי לנוח יותר, אם זה עקב המזגן אז להשתדל לכסות את המקום ולא לחשוף לקור,אם זו מחלה אוטאומיונית אזי צריך לאזן את החיסון,וכו.... ישנם מספר תוספים היעילים לטיפול בדלקות שרירים ופרקים. אומגה 3 וכורכום הם בהחלט תוספים שיכולים לטפל בבעיה זו. שניהם עובדים על דיכוי תאי דלקת .הכורכום גם נוגד כאב טבעי. בכדי להרגיש הטבה צריך לקחת כ 4-3 גרם אומגה 3 לטיפול בדלקת(כמות גדולה יחסית)למשך כמה שבועות ,אין השפעה מיידית. לגבי לקיחת אומגה 3 על בסיס יומי- אני ממליצה למניעה דלקות ותפקידים נוספים שהאומגה 3 יכול לחולל בגוף כגון:שיפור הזכרון והריכוז,אנטי סרטני,משפר זרימת דם ומגמיש כלי דם ועוד... למניעה לוקחים 1-1.5 גרם ביום( אם אתה נוטל מדללי דם צריך להגביל את הכמות לגרם 1 ביום). לגבי הכורכום:גם הוא מוצר שמטפל בדלקות ואכן עושה נפלאות בתחום. כמו כן נחקר בנושא הסרטן בארץ והוכח שמשפיעה על מניעת תאים סרטניים.(המחקר נעשה בסרטן מעי גס). לטיפול בדלקת אקוטית מומלץ לקחת 2-3 גרם ביום,עדיף כורכום+פפרין בגלל שהספיגה שלו מעולה. כמו כל התוספים גם מוצר זה לא משפיע מיידית- יכול לקחת כמה שבועות עד שתרגיש הקלה. המוצר מדלל דם עדין, במידה ואתה נוטל מדללי דם צריך להגביל שימוש ל גרם 1 ביום ולעשות בדיקת קרישיות מידי פעם. אני מבינה את ההתלבטות שלך כיוון שבשוק יש המון מוצרים לאותה מטרה וכל חברה מעוניינת למכור את המוצר שלה. אני ממליצה לך לקנות בחברות גדולות וידועות כיוון שהן עוברות בדיקות של משרד הבריאות כמו כן.התכולה בתוך הכפסולה זהה למה שכתוב על התווית. ובקיצור הרבה יותר בטוח ובדוק לקנות בחברות ידועות. 2 התוספים בהחלט מומלצים לטיפול בדלקות. אני ממליצה להוסיף תוסף שנקרא ארט 3 פלקס כיוון שתוסף זה מטפל גם בדלקות פרקים ודלקות גידים. שילוב של כורכום עם ארט 3 פלקס הוא שילוב מנצח. מנסיון שלי מאד משפר את הכאב והדלקת. מאחלת לך רפואה שלמה קריסטינה יעקובלב

23/08/2012 | 18:16 | מאת: נוגדי דלקות

באמת תשובה לעניין. אשמע בהמלצתך ואשלב כורכום + ארט 3 פלקס. בריאות ואושר ושוב תודה