בן 58

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

17/05/2012 | 12:42 | מאת: אריה

.בריא מתעמל צולל .משקל תקין בדיקות תיקינות .בחודש האחרון .אני מקבל כמעט יום כן יום סחחורת.לא מבין למה הרופא לא מצא כלום וחולשה.אולי זה חוסר באיזה ויטמין.האם יש עצה.תודה

20/05/2012 | 10:05 | מאת:

שלום רב אריה הנה כמה מהסיבות הנפוצות לסחרחורות : 1)אלכוהול 2)סמים, 3)תרופות להורדת לחץ דם, 4)ויאגרה. 5)אספקת דם לא סדירה למוח, 6)שינוי בלחץ הדם. 7)סיבות שונות - טרשת נפוצה, חבלת גולגולת, גידולים ועוד. הפרעת ראיה, 8)שינוי ברמת סוכר, 9)הפרעות קצב לב 10)חרדה ומתח רב אם לא שללת סיבות אלא מומלץ לבדוק. עוד סיבה נפוצה אף יותר היא:חסרים בויטמינים מינרלים ,בדיקות הדם בקופות החולים מינימליות ביותר ולא בודקות את כל החסרים ולכן אני ממליצה לך מולטי ויטמין מינרל:VM2000.הוא ישלים את החסרים,יחזק את הגוף ויטפל בסחרחורת עקב חסרים,כמו כן הוא מתאים לספורטאים. לפרטים נוספים: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=170&ArticleID=78&sng=1 מוצר נוסף המומלץ עבורך הוא צמח הנקרא גינקו בילובה – הצמח מזרים דם וחמצן למוח ומטפל בסחרחורות . לפרטים נוספים: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=179&ArticleID=247&sng=1 דבר נוסף שמומלץ לבדוק הוא האוזן הפנימית כיוון שאתה צולל יש לך סיכוי רב יותר לפגיעה באיברי האוזן עקב שינויי הלחצים. ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב נטורופתית