תוסף תזונה הרבל דטו

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

15/03/2012 | 14:31 | מאת: שושנה

האם התוסף הרבל דטו עוזר לנקות את הגוף? אם כן- איך? האם הוא מגביר יציאות? אני באופן כללי סובלת מעצירויות, האם הוא יכול לסייע לי בכך? כמו כן רציתי לדעת האם זה עוזר להורדת הכולסטרול? אצלי הוא גבוה במקצת. ודבר נוסף, נטורופתית בפארם אמרה כי הטבליות הללו גורמות לכאבי ראש ותופעות נוספות. האם זה כך?

18/03/2012 | 10:25 | מאת:

שלום רב שושנה הרבל דטו הוא קומפלקס מתקדם המשלב תמציות צמחים שנועדו לסייע לטיהור הכבד והגוף מחומרים רעילים. בנוסף הוא מכיל צמחים המסייעים לשמירה על תפקודו הבריא של הכבד ולשיקומו לאחר חשיפה לרעלים. הקומפלקס מכיל את צמחי המרפא הבאים: גדילן מצוי- בעל יכולת מוכחת להגן על הכבד מפני נזקים, הנגרמים מחשיפה לזיהום סביבתי, מהשפעות רעילות של תרופות ורדיקלים חופשיים , ממחלות כבד ויראליות ואחרות, וכן משתיית אלכוהול ואכילה מרובה של מזון מעובד ועתיר שומן. בכך, מסייע הצמח לסילוק הרעלים מהגוף, בטיהור הדם, בשמירה על תפקוד תקין של הכבד ועל חילוף חומרים מאוזן. השפעתו החשובה ביותר של הגדילן נובעת, מיכולתו המופלאה לסייע בשיקום הכבד. הוא מגביר ייצור חלבוני כבד ובכך מזרז את חידוש התאים המחליפים את אלה שניזוקו. כורכום- מכיל מרכיבים פעילים בעלי השפעה מגינה על הכבד. בנוסף מגביר הכורכום את ייצור המרה ומסייע לתהליכי הדה-טוקסיפיקציה שהכבד מבצע. שן הארי- מסייע לפעילות כיס המרה ומעודד תהליכי עיכול. המרכיבים הפעילים בו תומכים בעיכול ומטבוליזם של שומנים. סכיסנדרה- ידוע בהשפעתו המעוררת והמגינה על הכבד. מכיל מרכיבים פעילים המגינים על הכבד ומקדמים את תפקודו התקין. פיקוריזה ופילנטיס- צמחים הידועים בהשפעתם המגנה על הכבד ומניעת נזקים חמצוניים לו. פוספטידיל כולין- רכיב התומך בתפקודי כבד רבים אשר מסייע בשיקום קרומי התאים של הכבד שניזוקו. לגבי הפחתת הכולסטרול ההרבל טדו בהחלט יכול לסייע על ידי איזון וניקוי הכבד גם רמות הכולסטרול מתאזנות. מומלץ כמובן לתמוך בתזונה להורדת הכולסטרול: מזונות העשירים בסיבים תזונתיים (למשל קמח מלא, אורז מלא, שיבולת שועל, פסיליום, ירקות ופירות עם קליפתם). מומלץ להוסיף לתזונה מזונות המכילים אומגה 3 (אגוזי מלך, זרעי פשתן טחונים, ודגי ים צפוניים מסוג: סלמון, טונה, מקרל, סול, בקלה, הליבוט). כמו כן, חשוב להימנע ממזונות המכילים שומנים רווים, למשל מרגרינה, חמאה, גבינות צהובות שמנות, בשר ובעיקר איברים פנמיים לא ידוע לי על תופעות לוואי שהקומפלקס גורם. לא מומלץ ליטול אותו עם תרופות לטיפול בדיכאון וחרדה, תרופות הרגעה ורואקטן (לטיפול באקנה). הייתי ממליצה לך ליטול פרוביוטיקה על בסיס קבוע לשיפור תהליכי העיכול שלך, מולטי בליון אסידופילוס של סולגאר . בנוסף הקפידי על שתייה מרובה ותזונה מרובה בסיבים תזונתיים לטיפול בעצירות. ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב נטורופתית