שלום איילת, אשמח אם תוכלי לשפוך מעט אור על הדברים

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

07/01/2012 | 10:03 | מאת: גלי

שמי גלי ואני בת 20, חיילת משוחררת. הייתי אצל דיאטן, בגלל כמה קילוגרמים עודפים, יש לציין כי במשך חודש אכלתי דברים בריאים לחלוטין, אך בזמן האחרון אני מתחילה להרגיש שהגוף שלי מאותת לי וזה מתבטא בחולשה(גם 5 שעות אחרי שהתעוררתי), עייפות, חוסר ריכוז, שאננות. בנוסף לזה, אני מרגישה שאני לא מצליחה לזכור את החומר למבחנים( אני עושה כמה קורסים באוניברסיטה), גם אחרי תרגולם וקריאתם. קראתי על תוסף שנקרא קיו איי, והבנתי שהוא מצויין.האם את ממליצה?!(כתוב שהוא מכיל פוספיליפידים טבעיים, תמצית של ג'ינקו בילובה, חומצות שומן רב בלתי רווית, אנטי אוקסידנטים טבעיים וויטמיןB6 אינני יודעת מה לעשות, את ממליצה לפנות לנטורופת? או לקחת את תוסף זה לפי מה שקראתי? תודה על זמנך היקר

08/01/2012 | 10:54 | מאת:

גלי שלום רב, בראש ובראשונה אני ממליצה לך לעשות בדיקות דם ולראות האם יש לך חוסרים כלשהם כגון: ברזל, המוגלובין, B12. מחסורים כאלו מתבטאים בעייפות וחולשה. אני ממליצה ליטול מולטי ויטמין עשיר כמו VM75 של חברת סולגאר. איני מכירה את התוסף שאת שואלת עליו. על פניו ההרכב שלו טוב. אני ממליצה לך לעשות את בדיקות הדם ולהתקשר אלינו לקו ההדרכה לייעוץ , 1-800-350-333 , א-ה 8:30-17:30, או לפנות אלי כאן. בריאות שלמה, עדי ישראל