WBC נמוך בספירת דם

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

24/11/2011 | 05:35 | מאת: גיא

הWBC הוא 4.4,בעבר כשניסיתי להיות צמחוני כחצי שנה הוא ירד ל3.7. אני לוקח תרופות:סרוקואל 100 מ"ג,אספירין 100 מ"ג,ליפיטור 20 מ"ג. עד עכשיו אכלתי 100 גרם בשר עוף ודג ביום. עכשיו אני רוצה להפחית ל400 גדם דג לשבוע בלבד ללא עוף ובשר. אני מתכונן להפחית את הליפיטור ל10 מ"ג ביום בממוצע (70 מ"ג בשבוע). גם את הסרוקואל אנסה להפחית. אני לוקח תוספים:B12 לפעמים,בטא גלוקן (שלא עזר),Q10,אומגה3 צמחית,(לא רוצה אומגה דגית),אבץ לפעמים,סופר סאם (חצי כדור),פרוביוטיקה ואנזימים. ברצוני לדעת מה נחוץ ע"מ לשפר את הWBC.

24/11/2011 | 09:36 | מאת:

גיא שלום רב, WBC זוהי הספירה הכללית של תאי דם לבנים- תאי מערכת החיסון. ספירה נמוכה, לויקופניה,יכולה להעיד על תפקוד נמוך של מערכת החיסון. גילוי נאות: ספירה נמוכה של WBC היא שכיחה בעדה התימנית ואין לה השפעה בריאותית של ממש. בכל אופן ניתן ליטול ויטמין C שמחזק את פעילות מערכת החיסון. המשך ליטול את האבץ. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל