תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

30/12/2008 | 16:49 | מאת: מיכה

האם מלון מר מוריד כולסטרול ולחץ דם? האם צמח המורינגה מוריד כולסטרול? תודה.

31/12/2008 | 16:13 | מאת:

שלום מיכה, מלון מר הינו צמח מרפא המסייע לטיפול במצבי סוכרת, מחלות וויראליות ובעיות עיכול. קיים מחקר שנעשה על עכברים והראה ירידה ברמות כולסטרול ( 2008 Apr;99(4):806-12. Epub 2007 Oct 17) לא ידוע לי על מחקר דומה שנעשה על בני-אדם. מורינגה הינו צמח שמחזק את מערכת החיסון. השפעתו על הורדת רמות כולסטרול גבוהות אינה מוכרת לי. עם זאת, ישנם תוספי תזונה רבים אשר מצוינים לטיפול בהורדת כולסטרול. אשמח להמליץ לך על מוצר שיהיה הטוב ביותר עבורך אך לשם כך אני זקוקה לעוד פרטים: מהו גילך, האם אתה לוקח תרופות או תוספי תזונה? מה הן רמות הכולסטרול שלך? והאם אתה סובל מבעיה בריאותית נוספת. לכתבה בנושא טיפול טבעי בכולסטרול: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=225&ArticleID=688 הרבה בריאות, הדר