אנגיו שאן

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

06/11/2011 | 13:43 | מאת: דוד

קיבלתי את המוצר אנגיו שאן בבית החולים אסף הרופא במחלקת רפואה משלימה,לאחר חודשיים הכולסטרול התאזן,האם להמשיך להשתמש במוצר יום יום או שינוי תזונתי יכול לשמור עלי מאוזן? אילו המלצות תזונתיות את ממליצה

08/11/2011 | 12:11 | מאת:

דוד שלום רב, איני מכירה את התוסף הנ"ל. אני מציעה לך להיוועץ בגורם שהמליץ לך על תוסף זה. לגבי המלצות תזונתיות: התזונה המומלצת להורדת כולסטרול כוללת מזונות העשירים בסיבים תזונתיים (למשל קמח מלא, אורז מלא, שיבולת שועל, פסיליום, ירקות ופירות עם קליפתם). מומלץ להוסיף לתזונה מזונות המכילים אומגה 3 (אגוזי מלך, זרעי פשתן טחונים, ודגי ים צפוניים מסוג: סלמון, טונה, מקרל, סול, בקלה, הליבוט). כמו כן, חשוב להימנע ממזונות המכילים שומנים רווים, למשל מרגרינה, חמאה, גבינות צהובות שמנות, בשר ובעיקר איברים פנמיים כמו למשל כבד. כמו כן, מומלץ להוריד מזונות מטוגנים ומזונות העשירים בסוכרים כמו למשל ממתקים, חטיפים, מאפים ועוד. מומלץ לעסוק בפעילות גופנית באופן קבוע. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל