הריון וקלמדין

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

23/12/2010 | 23:49 | מאת: שירה

שלום אני בהריון שבוע 28 האם מותר לקחת קלמדין בהריון? המוצר מכיל סולפאט. האם אפשר לדעת מה זה? תודה

26/12/2010 | 12:33 | מאת:

שירה שלום , הקלמדין היא פורמולה ייחודית ומאוזנת של סידן, מגנזיום, אבץ וויטמין D בצורתם היונית, לחיזוק העצם, השריר ורקמות חיבור. הקלמדין מכיל כמות גדולה של סידן. בהחלט מותר ליטול קלמדין בזמן הריון . סולפאט או בעברית גופרה הינו תרכובת של גופרית. הגופרית הינה יסוד חיוני לכל היצורים החיים. הגופרה היא חלק מ-72 יסודות הקורט שמכיל הקלמדין. הנחיות: 1-2 כפות (10-20 מ"ל), לפני השינה, ניתן להוסיף למים, לערבב ולשתות. לקריאה נוספת על קלמדין: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=175&ArticleID=181&sng=1 כמו כן אני ממליצה לך ליטול מולטי ויטמין להריון והנקה הנקרא פרנטל המסייע לשמור על תחזוקת הגוף בזמן ההריון ומכיל בין יתר מרכיביו: חומצה פולית למניעת מומים בעובר, ברזל עדין ו- B12 למניעת אנמיה, כרום למניעת סוכרת הריון, סידן, מגנזיום ועוד. הנחיות : 3-4 כמוסות ביום עם הארוחה . לקריאה על פרנטל: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=551 במידה ותחליטי ליטול פרנטל במינון של 4 טבליות ליום , אין צורך ליטול סידן בנפרד . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש .