תוספים

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

21/09/2010 | 10:07 | מאת: לילי

שלום, בן זוגי לוקח על דעת עצמו 11 סוגים של כדורים טבעיים: אבץ ויטמין B שמרי בירה מגנזיום שמן כבד-דגים Mcga Acidophilis ליקופן Nolergy Pycnogenol Alpha Lipoic Acid קו אנזים Q10 יש לציין שלבן זוגי אין שום בעיה בריאותית (טפו טפו טפו) הכל אצלו בסדר. האם זה בסדר לקחת כל יום 11 כדורים? האם מותר לקחת אותם בלי להתייעץ עם אף אחד? בלי לעבור בדיקות? הוא טוען שאם זה טבעי אז זה רק לטובתו.... אני (שאינני אוכלת פירות וירקות) הלכתי לתזונאית והיא אמרה לי שאני צריכה לקחת כדור מסויים שיש בו את מה שאני צריכה, ומבדיקות שאני עוברת מפעם לפעם אני בסדר ואין לי חוסר בכלום ולכן העובדה שהוא לוקח כ"כ הרבה כדורים מטרידה אותי. אני לא מכירה אנשים שלוקחים בכלל ויטמינים סתם אלא אם הם מצוננים (ויטמין C) או בהריון....בקיצור נשמע לי לא הגיוני.... אשמח לתגובתכם המהירה....

21/09/2010 | 15:33 | מאת:

שלום רב, ראשית אני מבינה את דאגתך ושמחה שפנית אלינו. בסך הכל מחקרים מצביעים בבירור כי מרבית האנשים אינם מקבלים מהתזונה אף לא את המינון המינמילי של ויטמינים ומינרלים הדרושים לגוף. רכיבי תזונה אלה נחוצים לשמירה על הבריאות, וחסר בהם עלול לגרום לתחושת עייפות ולהחליש את מערכת החיסון. מצב זה מקשה על התמודדות עם מחלות שונות ומאיץ את תהליך ההזדקנות. לתזונה איכותית ומגוונת, העשירה בפרות וירקות טריים, חשיבות רבה לשמירה על פעילות בריאה של מערכות הגוף השונות, אך לא תמיד זה מספיק. אם זאת יש ליטול את תוספי התזונה בצורה מושכלת. אשמח לייעץ לבן זוגך, ולהתאים לו את תוספי התזונה באופן אישי תוך ברור מהי מטרת הטיפול או מהם היעדים אותם מנסה להשיג. קו ההדרכה זמין לרשותכם בימים א'-ה' בשעות 08:30-17:30 במספר 1-800-350-333 המשך שבוע נפלא ובריאות שלמה, דנה בר לבב