תוסף מזון לשיפור ריכוז והורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

20/09/2010 | 11:25 | מאת: אורית

להדר שלום אני בת 55, ובריאה בד"כ.לאחרונה לאחר הפסקת המחזור,ירידה באנרגיה בריכוז ובזיכרון(לא נמצאה סיבה פתולוגית) אבל הבעיה העיקרית היא כולסטרול גבוה-254 כללי ו167 LDL , ה HDL תקין-74. טריגליצרידים וסוכר תקין. עושה מעט פעילות גופנית ולא נוטלת שום תרופה. על אילו תוספים את ממליצה? תודה רבה על תשובתך.

21/09/2010 | 15:31 | מאת:

אורית שלום רב, גיל המעבר חל בסביבות העשור החמישי לחיים ומלווה בשינוים הורמונאליים ובהם הפסקת הווסת. גיל המעבר אינו מחלה, אלא שינוי הדרגתי וטבעי. אפשר להפחית ואף למנועת את תופעות גיל המעבר ואת ההגבלות הנובעות מכך, באמצעות פיטו-אסטרוגנים, צמחי מרפא וויטמינים. להקלה על תופעות גיל המעבר (גלי חום, עצבנות, דיכאון, יובש בנרתיק, הפרעות שינה ועוד), פיטו פימייל קומפלקס של חברת סופהרב הוא קומפלקס ייחודי של תמציות צמחי מרפא, ייעודי לנשים, מגן על המערכת ההורמונלית הנשית ומאזן תפקודה. הנחיות: 1-2 כמוסות ביום, עם הארוחה לקריאה על פיטו פימייל קומפלקס: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=176&ArticleID=146 בנוגע לכולסטרול, ראשית, את לא מקפידה על פעילות גופנית וחבל. פעילות גופנית נמצאה בין הגורמים היחידים המסייעים להעלאת הכולסטרול הטוב ולשיפור ערכי הכולסטרול הרע. מומלצת פעילות אירובית כמו הליכה מהירה למשל, 4 פעמים בשבוע, למשך שעה בכל פעם. להורדת הכולסטרול, יש ליטול תוסף תזונה הנקרא NFN200 , של חברת סופהרב. זהו ויטמין B3/ ניאצין, המסייע להוריד את הכולסטרול הרע ולהעלות את הכולסטרול הטוב. יש ליטול 3 טבליות ביום עם הארוחות למשך 3 חודשים ולעשות בדיקת דם חוזרת. לקריאה על NFN200: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=206&ArticleID=191&sng=1 תוסף תזונה חשוב המסייע לריכוז וזיכרון ומומלץ מאוד גם לתמיכה באיזון רמת כולסטרול הוא אומגה 3 ואני בהחלט ממליצה לך ליטול אותו באופן קבוע. יש ליטול פעם אחת ביום עם הארוחה אומגה 3 "950" המכיל מינון גבוה במיוחד של חומרים פעילים (EPA+DHA). לקריאה על אומגה 3 "950": http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=423&sng=1 אשמח לענות על כל שאלה נוספת, בריאות שלמה וחג שמח, דנה בר לבב