טריגליצרידים

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

16/02/2009 | 08:18 | מאת: לי

יש לי רמת טריגליצרידים גבוה, מה מומלץ לי לעשות? והם יש תוסף תזונה שמומלץ לקחת?

16/02/2009 | 16:42 | מאת:

לי שלום, רמות גבוהות של טריגליצרידים מקושרים בד"כ לתזונה לקויה עתירה בפחמימות. האם את מקפידה על תזונה בריאה ומסודרת? תזונה נכונה משמעותית ביותר לסובלים מרמות טריגליצרידים גבוהות ולכן חשוב כי תקפידי על תזונה עשירה בסיבים תזונתיים (למשל קמח מלא, אורז מלא, שיבולת שועל, פסיליום, ירקות ופירות עם קליפתם) והימנעי משומנים מן החי (למשל כבד). כמו כן, מומלץ להוסיף לתזונה מזונות המכילים אומגה 3 (אגוזי מלך, זרעי פשתן טחונים, ודגי ים צפוניים מסוג: סלמון, טונה, מקרל, סול, בקלה, הליבוט). על מנת להוריד את רמות הטריגליצרידים יש להתחיל לבצע פעילות גופנית באופן קבוע, לפחות 3 פעמים בשבוע ולשתות הרבה מים. תוסף תזונה ששמו אומגה 3 "950" מכיל מינון גבוה של אומגה 3 ומסייע בהורדת הטריגליצרידים הגבוהים.יש ליטול 2 כמוסות ביום עם הארוחות. לקריאה על אומגה 3 "950": http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=423&sng=1 הרבה בריאות הדר