ניתוח כירורגי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

19/09/2011 | 20:37 | מאת: תמי

ב-28-8-11 עברתי עקירת שן בינה קלועה בכירורגי בבית חולים שילמתי פרטי. ניתן לי הסבר על סיבוכים פחדתי וסירבתי לחתום ולא רצו לעקור לי אז בלית ברירה חתמתי. התוצאה של העקירה איבוד תחושת הלשון (רדומה) לחלוטין אין שום תחושה בלשון .אחרי 4 ימים פניתי אליהם הורידו לי את התפרים נשארתי מדממת בפה וכאבים איומים הדבר הראשון שהרופא אמר לי זה.. את זוכרת שחתמת נכון? נורא כעסתי על כך. מאז בכול יום רביעי אני שם מקבלת כול מיני כדורים למיניהם לא ללשון אלה משככי כאבים מאז גם האוזניים נורא כואבות ונשארתי מוגבלת עם הפה. דיברתי עם כמה רופאים פרטי שאמרו שזו פגיעה בעצב . בביח" עדיין לא מודים בכך. מה עלי לעשות האים זו רשלנות רפואית? אשמח לתגובתך תודה תמי

20/09/2011 | 12:27 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, השאלה היא האם בהסבר שניתן לך הוסבר לך בע"פ שיכולה להיות פגיעה בעצב? האם בטופס שחתמת עליו נרשם שיכולה להיות פגיעה בעצב? זאת כמובן בהנחה שנגרמה לך פגיעה בעצב . בהנחה שלא הוסבר לך על אפשרות של פגיעה בעצב וזהו סיכון מוכר בסוג עקירה שכזו, ונגרם לך נזק לצמיתות, יש לשקול אפשרות להתחיל בבירור מעמיק ואפשרות של נקיטת צעדים משפטיים. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית