האם יש קייס? מום בלב, כבד מוגדל וחירשות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/08/2012 | 15:02 | מאת: ענת

ילדתי תאומות, לידה רגילה, הכל תקין לחלוטין, כנ"ל בבדיקות לפני, במהלך ולאורך ההיריון. תינוקת 1 נולדה עם מום בלב - קרדיו מפתיה היפוטרופית - שהתגלתה לאחר הלידה. כ"כ נולדה עם כבד מוגדל. לאחר שבועיים הודיעו שסובלת מחירשות דו צדדית. עשיתי מי שפיר, אקו לב עוברי, שקיפות עורפית, ב. גנטיות המקובלות. האם קיימת פה הילה לתביעה בגין רשלנות רפואית ? אף טופלתי במח' היריון בסיכון גבוה.

07/08/2012 | 15:58 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

ענת שלום רב, את מתארת מקרה מורכב ומצער אך אין די פרטים כדי לענות על השאלה האם הייתה כאן רשלנות רפואית. על מנת לברר זאת דרושה בחינה מעמיקה של מהלך ההריון והלידה, הריונות קודמים אם היו, הסיבות בגינן היית במעקב בשל הריון בסיכון גבוה וכיוצא בזה. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית כדי שיפעל לאיסוף כל התיעוד הרפואי הרלוונטי ויוכל להתייעץ עם רופא מומחה מתאים לבחינת שאלת הרשלנות. אנו מאחלים לך ולילדיך בריאות שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית