תוצאות בדיקות אינסולין ן-C-PEPTIDE

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

27/10/2010 | 12:10 | מאת: גיל

התןצאות להלן: אחרי צום אינסולין פחות מ14.4 PMO/L NMO/L C-PEPTIDE 0.424 לאחר שעה מאכילה: אינסולין 126 PMO/L C-PEPTIDE 0.913 NMO/L אני אחרי ניתןח כריתת לבלב (חלקו הגדול) לפני כן לא קבלתי תרופות סוכרת A1C היה פחות מ-6.5 מה כעת בערך % השרדות תאי ביטא לעומת קודם ומה ההשלכות לגבי תרופות אפשריות? בתודה מראש

שלום גיל ההחלטה על הטיפול בך כחולה סוכרת, או לא צריכה להתבסס על מדידות סוכר בצום ולאחר האוכל וכן על הA1C. רמת האינסולין והCPEPTIDE מנבאים בעקיפין את מאסת תאי הביטא, אך גם את רמת תפקודם. אין תמיד התאמה בין השניים ובקליניקה הדבר גם אינו מאד משנה. בסוף יכולת תאי הביטא להתמודד עם עומס סוכר היא החשובה. כמובן שאורח חיים 'בריא' הכולל הימנעות מהשמנה ופעילות גופנית סדירה, תורם גם כן. אני ממליץ לך להיוועץ בנושא הצורך בטיפול נוסף ברופא הסוכרת העוקב אחריך.

28/10/2010 | 11:08 | מאת: גיל

תודה עבור תשובתך. ללא טיפול ערכי צום היו סביב 200 אחרי אוכל 300-360 17 יחידות לבמיר איזנו את הגלוקוז בצום. האם מנתןנים אלה אתה יכול להסיק מסקנות

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול