ועוד משהו..בקשר לניתוח

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

31/08/2018 | 20:16 | מאת: לחוצה

ראיתי סרטון ביוטיוב איך מסירים. ונאמר שלאחר שמסירים מהחלק הגבעולי לנשים שאינן מעוניינות בלידות צורבים גם את הבסיס שזה מונע דימומים. אז מה זה אומר שאם החלק החשמלי הזה נוגע לי ברחם זה יוצר צלקת או כוויה ברחם? ואם לא אז יכולים להיות לי דימומים מהאזור שנכרת?

הסיכוי שמה שראית ביוטיוב רלוונטי למה שיש לך קלוש ואינו סביר. ביו טיוב אפשר לראות הרבה דברים ולא זו הדרך להגיע למסקנות על ניתוח או סיכונים מניתוח. כריתת פוליפ אינה מותירה צלקות ברחם. הדבר שונה ממקרה למקרה ועם חרדותיך כדאי להתמודד בדרך אחרת, אולי ייעוץ יסודי, ודאי לא ע״י גלישה באינטרנט וחיפוש בסרטוני יוטיוב.

01/09/2018 | 15:29 | מאת: לחוצה

תודה רבה. ראו פוליפ אבל הבנתי מרופאים שרק שנכנסים פנימה רואים מה יש באמת. ואני יודעת שמחתימים על טפסים לפני ניתוח שמאשרים לעשות פעולות כירוגיות. נניח יראו פתאום שרירן אז יורידו? לזה התכוונתי. בקשר לסרטון הרפואי ביוטיוב. ראיתי איך צורבים את הפוליפ מהגבעול. אבל נאמר שם שאם אין תכנון לילודה אז צורבים גם את הבסיס ברחם ממנו יצא על מנת למנוע דימום. ובגלל זה נלחצתי אם צריבה בדופן הרחם יכולה לגרום לבעיה?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות