בחילות וכאבים לא מוסברים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/09/2016 | 09:51 | מאת: יעלה

שלום, גילי 28 בריאה בד"כ . לאחרונה במשך למעלה משלושה שבועות עם הפסקה של שבוע באמצע- בחילות (בעיקר בבוקר), צמרמורות וכאבים משתנים באזור הבטן, כל פעם באזור אחר (לאורך כל הבטן) וכל פעם סוג כאב אחר. בטן נפוחה. פעם תחושת "דקירה", פעם "עקצוץ", פעם לחץ בחזה. בבדיקת דם לאחר שבוע של התחושות המפורטות יצא CRP גבוה ובבדיקות הדם לפני יומיים יצא תקין. EBV IgG-EBNA חיובי 321 EBV VCA_IgG חיובי גדול מ750 כל שאר בדיקות הדם והשתן תקינות. נבדקתי ע"י 3 רופאים, ( רופא בחדר מיון, רופא משפחה, רופא גסטרו.) כולם אמרו שהבטן רכה. לקחתי נקסיום20 10 ימים פעם ביום. כשהכאבים חזרו (לאחר שבוע הרגיעה) התחלתי לקחת שוב נקסיום20 פעמיים ביום. לוקחת כבר שבוע וחצי ברציפות ללא תחושת הקלה. מחכה לתשובות על בדיקת צואה. אני אובדת עצות כואבת ומודאגת מאוד. אודה אם תכתוב את חוות דעתך. מה יש לי? למי לפנות?

29/09/2016 | 11:39 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

קיימת אבחנה מבדלת למצב זה. יש להשלים בירור בסמגרת מרפאת גסטרו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה