תולעי מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/07/2016 | 17:54 | מאת: מאיר

לפני כחודשיים הרגשתי לא טוב הרגשה של חולשה כללית עייפות שתוקפת במהלך היום בלי שום הקשר של חוסר שינה או חוסר אכילה . הלכתי לרופאת משפחה וזאת ביקשה שאעשה בדיקות יצא שחסר לי b12 היה על ערך של 161 סוכר קצת גבוה 108 עשיתי גם בדיקת צואה לבדוק וירוסים סלמונלה וכד . יצא שלילי תוך כדי הבחנתי בתולעת לבנה באורך של 2 סמ בתחילה דקה ואחכ מתעבה ממש זזה וכו פניתי לרופאה וזאת נתנה לי ורמוקס לטיפול בתולעים לאחר הטיפול התחלתי לחוות שיניים חורקות לסת נעולה גרוי או דיגדוג בפי הטבעת זיהית כמה תולעים וכרגע יש לי כאבים בלחיצה על הבטן התחתונה מה עליי לעשות והאם ישנם סוגי תולעים שלא סופרים את הורמוקס ? יש לציין שהוספתי להמלצת הרוקחת כדורי שום יום יום וויטמין ביי-12 אשמח לעזרה מאיר

ניתן לקחת פלגיל

16/10/2016 | 07:38 | מאת: מאיר

באיזה מינון נכון להשתמש אם אני בן 41 שוקל 73 קילו בריא בדרכ ולאיזה תקופה ?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה