האם מדובר במחלת קרוהן?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/05/2016 | 21:25 | מאת: משה

שלום רב, עקב אנמיה פריטין -12 (למרות טיפול משולב של אומפרדקס+ברזל בשתייה) במשך כשנה וחצי, במעקב אצל רופא גסטרו ששלח אותי לבדיקות שונות: קולונסקופיה, גסטרוסקופיה CT בטן כולל הזרקת חומר ניגודי שיצא תקין(מעי דק וגס) לאחרונה שלח אותי לבדיקות מעבדה לבירור צליאק שיצא שלילי, אך בדיקות אלו יצאו חיוביות: ASCA IgA-47.3 ASCA IgG 22.8 האם מדובר במחלת קרוהן? מה זו המחלה הזו? לפי מה שקראתי מדובר במחלה במעי הדק שיכולה לגרום להפרעה בספיגה, אולי בגלל זה האנמיה שלי?

04/05/2016 | 21:29 | מאת: משה

ASCA IgA- 47.3, ASCA IgG-22.8

אבחנה של מחלת קרוהן מצריכה קיומם של מספר פרמטרים. מציע לפנות לייעוץ מסודר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה