כאבים עזים בקיפה וריפלוקס ובהריון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/02/2015 | 15:39 | מאת: תהל

אני בהריון, חודש שישי. סובלת בחודש וחצי האחרונים מכאבים איומים באיזור הקיבה והושט, גרפסים בלתי וסקים וריפלוקס. אני לא מצליחה לשיון, כי איך שאני עוברת למצב מאוזן הכל עולה לי. ניסיתי פמוטידין, מאלוקס, גביסקון. ללא שיפור משמעותי. הריפלוקס תמיד פה, כאבי הבטן תמיד פה. בינתיים אני נחלשת מאד, זקוקה לעירויים תכופים ולא יודעת איך לצאת מהסיוט הזה. האם יש לכם עצות? האם יש לשם מה ללכת לבירור גסטרו במהלך ההריון?

ניתן לנסות תרופה ממשפחת PPI כגון לוסק להיבדק באופן מסודר ע"י גסטרואנטרולוג התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה