שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/06/2014 | 08:21 | מאת: שני

שלום. בת 27 מזה זמן קרוב לשנתיים עם בעיות קיבה של נפיחות ותחושת אי נוחות בבטן מידי יום. כמו בעירה בבטן. יש לציין שהופיעו לאחר בדיקת צואה של היקובטר פילורי. שנמצא חיובי. וניתן טיפול. מאז עם כאבים בקיבה. בשבועיים האחרונים החלו כאבים חדים בצד ימין ושמאל עם תחושת בחילות נוראיות וסחרחורות מידי פעם. אציין כי תמיד לאחר יציאות בשירותים תחושות בבטן הם שלא חוסר נשימה שאני חייבת למלא את הקיבה.אני אובדת עצות איזה בדיקות לעשות? אנדוסקופיה נעשה לפני שנה ללא ממצאים עם הנחיה לקחת נקסיום ודומיו למשך 3 חדשים אשר לקחתי מה לדעתך הטיפול הראוי במצב כזה? ומה זה יכול להיות? אודה לתשובתך המלומדת.

29/06/2014 | 09:19 | מאת: ד"ר ויטלי ורז'ביצקי

שלום רב! יש להבצע בדיקת נשיפה לגילוי HP ולגשת לרופא מטפל עם תוצאות. בברכה,

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה