סיום ברור התלבטות!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/04/2014 | 14:34 | מאת: שלום דר

יש לי בחילות נפיחות בבטן ועויתות עשו לי קולונסקופיה ואנדוסקופיה תקינים! הסיטי בטן לא מוצלח בלי חומר נגוד רגישות ליוד! בדיקות דם בסדר. תפקודי כבד מעט גבוהים! יציאות סדירות כל יום אבל בזמן האחרון פתאום שלשול קל ! גם שינוי בעובי נפח היציאה! מומחה אמר לפני חצי שנה שזה מעי רגיז עודף פפסיקה! נתנו לי אמאראיי למעי דק בגלל סיטי לא מתאים להנל! האם אמאראיי הוא טוב למעי הדק אמאראיייe? או שזה שלב ביניים ועדיף קפסולה?! האם בכלל מיותר המשך ברור ? ולהסתפק באבחנה עודף פםסיקה? אני הייתי שמחלשמוע מניסיונך באבחון וסכנה באי אבחון לאור סימפטומים אלה! אישית הייתי שמח להמנע מהמשך ברור! אפילו אמאראייי! החשש זה שמא יש משהו במעי הדק? תודה

שלום לך MRI הוא טוב לבירור מעי דק תפקודי כבד גבוהים מצריכים בירור כלשהו - גש למרפאת כבד בצורה מסודרת. איננו מכירים עד כדי כך שאמליץ לך להפסיק בירור.. כל טוב

29/04/2014 | 22:06 | מאת: המשך שאל ה

מומחה אמר שניתן להסתפק בסיטי המוגבל! ולהניח שזה עודף פפסיקה! אך ציין שפשר לעשות אמאראייי! לכאורה הפעילות של מערכת העכול סדירה אבל יש לי כל הזמןכאבים ובחילות! מה הסיכויים תתגלה ממצא סרטני באמאראיי?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה