יש לי בעית אבחון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/11/2013 | 20:38 | מאת: דניאל

תפקודי כבד גבוהים קצת כבר שנתיים כאבים עוויתיים בצד ימין ואמצע הבטן בעיקר לפנות בוקר יציאות תקינות כל בוקר! קולוסקופיה תקינה גסטרוסקופיה תקינה! בדיקות דם מורחבות בסדר! המליצו על mri לבטן שנקראmre אני , לברור דלקתיות במעי הדק!? שלילה! האם זו בדיקה טובה? האם מזריקים יוד? האם יש בדיקה טובה יותר? קפסולה? האםלאצריך בדיקת דרכי מר mrcp? אני כבר שנה מטורטר בלי תוצאות וזאת לאחר ירדה של 15 קילו במשקל שנתיצב! הרגשתי טובה חוץ מהכאבים האלה! אני רוצה לחזור לחיים נורמלים ולסיים את הברור! מינימום פולשנות וגם שאדע שבדקתי מה שצריך! מה ינזור לסיים את הברור?? תודה

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. מומלץ לפנות / לחזור לייעוץ מסודר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה