ווש רגיז וקשיי בליעה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/01/2020 | 06:45 | מאת: מרדכי

שלום עברתי בדיקות מרובות עכב סימפטומיים נוראיים שריפה בלוע ליחה וכחכוך כל היום אנדוסקופיה שמצאה הליקובקטר וכיב בתריסריון ...בדיקת ניטור חומציות בוושט תקין ..לאחר כל סבב הבדיקות נאמר ״וושט רגיזה״ מה זה בכלל אין נרפאים מזה ? אם בכלל שמתי לב שזה מופיעה לי ספונטנית ובעיקר בעיתות לחץ ויכול להימשך שבועות !!!קיבלתי מהרופא תרופה בשם נורטילין ושכחתי מה המינוו המקובל...אשמח לקבל מענה אודות הבעיה ועזרה לגבי מינון מקובל לכמה זמן הטיפול הנל ניתן והאם יש ריפוי מהתופעה הזאת ???

בוושט רגישה מטפלים בתרופות שבמקור נועדו לטיפול בדיכאון. קיימים מינונים שונים, אינני יכול לנחש כאן איזה מינון נתן לך הרופא המטפל.

28/01/2020 | 12:51 | מאת: מרדכי

לכמה זמן בערך ניתן הטיפול ? בנורטילין ? ומה זה אמת וושט רגיזה ? האם זה מסוכן ?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה