קשר בין הרפס ומדדי דלקת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/10/2019 | 08:29 | מאת: עינבל חיה

בת 40, ברקע קרוהן, נוטלת אימוראן. ביצעתי היום ב.ד כאשרהיום בבוקר גם התפרץ לי הרפס שפתיים ( קורה בממוצע 1-2 בשנה), הבדיקות יצאו תקינות למעט הערכים הבאים: 1. שקיעת דם -39 (ערך מקסימלי 13) 2. סי אר פי - 0.4 (ערך מקסימלי 0.5, לרוב אני סביב ה 0.1 כך שהתוצאה הזו חריגה עבורי למרות שהיא בטווח התקין) 3. בילירובין טוטל - 1.43 (ערך מקסימלי 1.2). מבקשת לשאול האם יש קשר בין התוצאות החריגות יחסית , בעיקר של מדדי הדלקת וההרפס. אודה לתשובתך לקריאה נוספת והעמקה

כל זיהום יכול לעלות מדדי דלקת חשוב לאפיין בילירובין (ישיר\לא ישיר) . שאר תפקודי כבד ? לפנות גסטרואנטרולוג המטפל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה