בדיקת גסטרוסקופיה ותשובת הביופסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/07/2019 | 01:12 | מאת: גדי

הגיע תשובת ביופסיה שנעשתה בבדיקת גסטרוסקופיה. התורים לגסטרולוג רחוקים מאוד, אפשר בבקשה הסבר מה מצאו שם? מה נדרש לעשות? Biopsy from the gastric antrum: Fragments of antral mucosa showing: Focal, mild, foveolar hyperplasia Focal intestinal metaplasia (without dysplasia). Mild atrophic gastritis with scattered eosinophils. Negative for helicobacter pylori by giemsa stain. בנוסף: תאור מיקרוסקופי: צביעה ל chromogranin מדגישה שגשוג לינארי מוקדי של תאי ECL

יש לצרף רקע, סיבה לבדיקה ודוח אנדוסקופי

21/07/2019 | 18:14 | מאת: גדי

הרקע: שלילת ממאירות לאחר DVT טרומבוס ברגל, זה הפרוטוקול שלהם, חצי שנה עם קסרלטו שהופסק עוד לפני הבדיקה כיוון שהטרומבוס נעלם. בינתיים לפי א.א.ג ישנו ריפלוקס לגרון. בדווח של הגסטרוסקופיה כתוב גסטריטיס, ארוזיות באנטרום של הקיבה, (הבודק הסביר בעל פה שזה דלקת קלה)

25/07/2019 | 12:29 | מאת: גדי

אפשר בבקשה תגובה להמשך תאור הרקע?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה