ירידת משקל לא מכוונת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/05/2019 | 20:44 | מאת: י. נון

בשנתיים האחרונות ירדתי במשקל בלי ששיניתי בהרגלי האכילה, אפילו הגדלתי מעט את הארוחות. שמתי לב שפחות או יותר במקביל השתנה אצלי מספר היציאות ביממה מאחת עד לשלוש. הא ם זה יכול להסביר את הירידה במשקל. ממשקל יציב של כ63 ק"ג ל 58-60 ק"ג. בתודה, י. נון

זה דורש בירור תחילה מבדיקות דם בסיסיות כולל תפקודי תריס ,מדדי דלקת וסרולוגיה לצליאק ( רגישות לגלוטן) ובהמשך גם בירור אנדוסקופי כולל גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה . אם הבדיקות יהיו תקינות ואתה ממשיך לרדת במשקל עושים בדיקת CT חזה בטן אגן

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה