כאבי בטן משתנים,צואה רכה,גזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/04/2019 | 07:45 | מאת: טל

שלום, אני בן 28,לפני כ 3 חודשים החלו לי שלשולים וכאבי בטן לאחר אכילת דג-כעשרה ימים של שלשולים,לאחר מכן המשיכה לי קיבה רכה,החלו גזים בעיקר בלילה שמפריעים לישון ואני מרגיש את תנועתם במעיים(ללא ריח),,קולות בבטן של אוויר גם בקיבה וגם בכל חלל הבטן,כאבי בטן משתנים שמתמקדים בעיקר ברום הבטן ומתחתיה...לפעמים גם לחץ בבטן תחתונה,לאחרונה גם בחילות משתנות,עשיתי סיטי אולטרסאונד -תקינים לחלוטין,בדיקות דם תקינות לחלוטין,בדיקות צואה (כולל דם סמוי כולל חיידק הילקבובקטור כולל חיידקים אלימים)---- תקין,עשיתי גאסטרו תקין לחלוטין,הרופא הביאה לי כדור בשם נוטנסיל שלאחר שבוע החלה לצאת צואה תקינה למשך שבוע ולאחר מכן שוב הצואה הייתה רכה ושאר התסמינים נשארו אותו דבר,קיבלתי כדור ששמו קולוטאל,אני משתמש בו במשך שבוע,יש הקלה קלה בתסמינים אבל,החל לי גירוי בגרון בימים האחרונים גירוי שגורם לי לשיעול ולאו נותן לי לישון בלילה,האם.יתכן שזה בעקבות השימוש בקולוטאל? האם יתכן שאני סובל מצעי רגיז להערכתנו? או משהו אחר?

יתכן מעי רגיש נשללה מחלת מעי דלקתית? קולונוסקופיה? מציע המשך בירור אצל גסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה