בעית תנועתיות בושט ובקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/09/2018 | 12:52 | מאת: קלרה

שלום סובלת מאד עם כאבים חזקים באום הבטן בקיבה במעיים האוכל לא יואד נדחף כלפיי מעלה יש ךי לחץ מוגבר לושט העליונה וכן יש לי בקע סרעפתי שמעולם לא הפריע האוכל נדחף ועומד ליד הושט מה שגורם לכאבים חזקים בקיבה בושטהאוכל יוצר גזים וזה גורם לכאבים במעיים גם יש חומציות בפה רזיתי 37 קג לא מרצון העור נהרס לי התייבש וצורב מאד באזור הוולווה ופי הטבעת טיזה תרופה ניתן לקחת נגד הכאב ? האם מוטיליום עוזר ? כתוב שאסור עם ציפרלקס אני לוקחת לא עוזר לכאבים מה ניתן לעשות סותריי חומצה לא עוזרים וגם משככי כאבים לא יכולה לקחת מטראמאדקס כמעט נחנקתי אופטלגין עושה לי רע אלורולט גם ליריקה גםמה לעשות על מנת לתפקד אני סובלת כל הזמן גם ממעי רגיז עצירות טחורים פיסורה עור יבש צורב העור בכל הגוף נהרס גם הצפורניים אנא עצתכם תודה מראש אני בחרדה ודכאון מהסבל

את מציינת ירידה במשקל משמעותית עם תסמינים נוספים כפי שציינת. אין לי ספק שהסבל משמעותי אך לצערי לא ניתן לתת מענה הולם מבלי להכיר את כל נתוני הרקע והבירור שעברת עד כה. מציע לפנות לרופא המשפחה אשר יבנה יחד איתך תכנית בירור / טיפול (בדיקות מעבדה/הדמייה/בירור אנדוסקופי / נוסף) ובמידת הצורך יפנה להתייעצויות נוספות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה