חיידק הילקובטור ויחסי מין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/04/2018 | 22:16 | מאת: מטופל 27

שלום, לאחרונה סיימתי טיפול באנטיביוטיקה נגד חיידק בגרון. תוך כדי האנטיביוטיקה הרגשתי כאבים בבטן התחתונה, כמו דקירות באות והולכות. השיא היה כשהקאתי ושלשלתי. חשבו בהתחלה כתוצאה מתזונה לא נכונה, לאחר מכן הוצע לי קל בטן ואחרי שהתעקשתי ניתן לי בדיקת נשיפה שיצאה חיובית. האם יש קשר בין אנטיביוטיקה להתעוררות החיידק? האם אסור בזמן שהחיידק פעיל לקיים יחסי מין אוראלי? מאילו מזונות רצוי להמנע? יש לי מצבי רוח מתחלפים, אני מטופל בציפרלקס. האם יש קשר בין החיידק למצבי רוח? בנוסף, אני אנמי לאחר קבלת מנות דם וזריקות ברזל, אני מפחד שהחיידק ימנע מהברזל להיספג. עדיף לעשות זריקות ברזל בזמן שהחיידק פעיל? סליחה על כל השאלות תודה רבה ושנהיה רק בריאים

אין קשר בין טיפול ב AB וחיידק ניתן לקיים כל סוג של יחסי מין מומלץ להימנע מאוכל חריף ומטוגן אין צורך בטיפול ברזל דרך וריד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה