כאבי בטן לא עוברים ליייייייייייייי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/10/2017 | 17:59 | מאת: שי

שלום בן 27 סובל מכאבי בטן חזקים כבר חצי שנה גזים תקועים ממה יכול להיות גזים תקועים כאבים בבטן תחתונה גם שינוים ביציאות עברתי גסטרו דלקת קלה בקיבה גסטריס קולנסקופיה מלאה הכנה בינונית סבירה רשום והיתה תקינה האם בודקים הבדיקה הזאת גם את המעי הדק?מיואש לגמרי עברתי בירור די טוב של גסטרו הכאבים לא עוזבים אותי במשך כול היום גם באגן הכאבים ובגב אחורי הלכתי למיון אתמול בגגל זה עשו לי בדיקות דם צילום בטן הכולל תקין ושחררו אותי התיאשתי כבר שאני משתעל הכאבים מתחזקים ..

13/10/2017 | 00:49 | מאת: שי

האם צליאק יכול לגרום לזה זה יותר בטן תחתונה לא עשיתי בדיקת צליאק אף פעם צורך לתפנות הרבה גם

14/10/2017 | 08:50 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, צריך להבין כמובן יותר טוב לעומק ובפירוט לגבי התלונות שלך- מה מחמיר אותן, דפוס הכאב, דפוס השלשול..., ירידה במשקל, בירור שעברת... כפי שכתבת הכתובת היא במרפאת גסטרו והבירור מבוצע על ידי רופא גסטרו. בשלב ראשון, ממליץ קודם כל לבחון את הדיאטה (תזונה) שלך! מה אתה אוכל, האם שינית משהו? האם חלב מחמיר את התסמינים, האם אתה שותה הרבה משקות מוגזים,ממותקים? קפאין.... וכדו'. האם מזון שומני מחמיר את התסמינים. ממליץ על ייעוץ דיאטנית בהקדם. דיאטת FODMAP אם IBS (מעי רגיז) אם זה הכיוון. סונאר בטן. סרולוגיות לצליאק בהקדם!. תבחין נשיפה לSIBO (שגשוג יתר של חיידקי מעי) ובמידת הצורך טיפול ניסיוני בריפאקסימין.... האם עברה הדמיית בטן? סונאר בטן? ידוע על אבנים? האם סותרי חומצה עזרו לך? החמירו? כאמור לשאלות אלו ולהשגת תשובות יש לפנות באופן מסודר למרפאת גסטרו.

15/10/2017 | 02:36 | מאת: שי

האמת שלא עקבתי מה מחמיר את הכאב יותר ומה פחות אני יתחיל לעקוב אחרי זה אני שותה המון מתוק נסטי מסים בקבוק שלם כמעט מים בקושי שותה הרבה מתוק שותה סונר בטן לפני 5 חודשים תקין אבל לא היה לי כאבי בטן באותו תקופה היה בא לי פעם בה לא כמו עכשיו כאב קבוע מחכה לבידקת צליאק קבעתי תור לבדיקה ..

15/10/2017 | 02:37 | מאת: שי

מזה מזון שומני? )אני אוכל נגיד קציצות שניצלים פסטות גבינה בקושי ירדתי ממוצרי חלב בנתים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה