שלשול מתמשך לילד בן שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/06/2017 | 20:28 | מאת: מורי

בני בן השלוש וחצי משלשל מזה זמן רב למעלה מחצי שנה ניגשתי כמה וכמה פעמים לרפואה וכל פעם היא אמרה לי שאם הוא עולה במשקל אין צורך לעשות בדיקות ובשביל להרגיע אותי אמרה לי שנעשה בדיקת תרבית צואה עשינו את הבדיקות והן יצאו תקינות לפני כחודש הוא החל לשלשל שלשול רירי ניגשתי שוב לרופאה והפעם נתנו לנו לעשות בדיקות צואה אנטיביוטיקה למקרה שהבדיקה תצא לא תקינה והפניה לגסטרו ילדים ..בדיקת התרבית יצאה תקינה ויומיים האחרונים הוא החל לשלשל שלשול מימי ורירי והוא אינו שולט בו הוא מלכלך את התחתונים מספר פעמים ביום אני כבר ממש מודאגת ומוטרדת אציין שהילד לא אוכל כמעט כלום כל היום אבל לא מתלונן על כאבי בטן בכלל. אין לי מושג כבר מה לחשוב ומה זה יכול להיות? אודה לתשובתכם

יש לפנות לגסטרואנטרולוג ילדים ישנן הרבה סיבות לשלשול. לדוגמא צליאק, דלקות מעי כרוניות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה