סובלת מאוד אשמח לעזרתכם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/05/2017 | 13:16 | מאת: שני

בת 32 בריאה בדרכ (עברתי 2 ניתוחים קיסריים האחרון ב2015) לפני כשנה קמתי בוקר אחד עם תחושת שפעת קשה מאוד (ללא חום) וכאבים קשים מאוד בחזה שמגיעים בעיקר מצד חזה ימין של הגוף עד הגרון והלסת. עברתי בדיקות דם ומסתבר שזה הגיע יחד עם אנמיה שלא היתה קיימת לפני כן. מאז ועד היום עברתי כל רופא וכל בדיקה אפשרית בגלל כאבים בלתי פוסקים להלן: צילום חזה תקין, סיטי חזה תקין (פרט לשינויים פיברוטיים בריאה) אקו לב תקין, גסטרוסקופיה תקין וקולונסקופיה תקין. אולטרסאונד בטן תקין.. בבדיקת אנדוסקופיה של אאג נמצא ריפלוקס קל ולכן ניסיתי אומפרקדס ונקסיום אך ללא שיפור כלשהו בכאבים הקשים שמלווים אותי במשך כל היום. הנורא מכל מגיע אחרי אוכל (ולא משנה מה אני אוכלת...זה קורה מכל דבר) אני מתחילה להרגיש חולשה קיצונית בגוף, כאבים בשכמות וזה עולה לי עד הראש. בעיקר אחרי האוכל..... אני לא מצליחה להעלות במשקל עקב כך (רזה) ומתבאסת פשוט לאכול. חייבת לציין שאני במצב נפשי טוב מאוד... אך עקב כל המצב קשה לי ככה כשלא מוצאים לי פתרון אשמח מאוד לייעוץ ומה עוד אפשר לעשות

לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. מומלץ לפנות לרופא המשפחה אשר ינחה אותך בהתאם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה