העלאת מינון בנורמלקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/04/2017 | 15:35 | מאת: ליל

שלום דוקטור, אני אחרי ניתוח של טחורים ופיסורה ועם עצירות כרונית כבר עשרות שנים לוקחת את הנורמלקס פעם ביום 17 מ"ג וכן בבוקר שזיפים הצואה אומנם רכה אבל היציאות קשות ותחושה של אי התרוקנות האם להגביר את מינון הנורמלקס? הסטוריה רפואית אלטרוקסין לתת פעילות לנטון לריפלוקס יש לי קיבה הפוכה ומעי מפותל שומרת על תזונה נכונה ושותה הרבה מים אשמח לעזרה תודה

25/04/2017 | 19:54 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, כן ניתן להגביר את מינון הנורמאלקס ל34 גרם. אפשר לשלב עם לקסדין. לוודא שאת מאוזנת מבחינת בלוטת התריס. לשתות הרבה ולבצע פעילות גופנית. ייעוץ דיאטני לכלכלה עשירה בסיבים גם מומלץ מאוד. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה