בירור תוצאות גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/03/2017 | 19:26 | מאת: יובל

בת 20, ביצעתי גסטרוסקופיה בעקבות כאבי בטן עליונה מה שנרשם בתוצאות: חיבור ושט קיבה בגובה : 40 סמ ושט : לא תקין אי סדירות קלה של מעבר GEJ קיבה : נבדקה בשלמותה כולל תרגיל היפוך ונמצאה סימני דלקת קלה , נשלחה ביופסיה מאנטוורפן של HP הליקובקטר פילורי טסט : לא האם מקבל PPI : לא מסקנות : גסטריטיס קלה אי סדירות של GEJ כנראה על רקע רפלוקס אזופגיטיס מישהו יכול להסביר לי מה הממצאים ? מה זה אומר אי סדירות מעבר GEJ ? האם חמור ? איך מטפלים ברפלוקס ובדלקת קיבה ? ישנן השפעות על השירות הצבאי ?

09/03/2017 | 14:39 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

הרופא התרשם מאזור עם "אי סדירות" במעבר ושט קיבה. התרשם שממצא זה קשור לצרבת. נא להתייעץ עם הרופא המבצע.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה