שינוי ביציאה וכאבים בבטן העליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/03/2017 | 23:54 | מאת: רונית

שלום, מזה חודש ימים חשה כאבים ומין תחושת שריפה קלה בצד הימין העליון של הבטן לפעמים מקרין לאגן בנוסף שינוי ביציאות לרכות מזה חודש , בבדיקות דם שערכו לי הכול יצא תקין הרופאה אמרה שנראה כמו ווירוס ... בדיקת צליאק ונשיפה מחכה לתשובות , בדיקת צואה תקינה , הייתי אצל רופא גסטרו אמר שלא מוצא לנכון לבינתיים לעשות בדיקה מעמיקה יותר כמו קולנסקופיה אבל לפי מה שאני קוראת באינטרנט זה לא בסדר בכלל מה שיש לי אובדת עצות בבקשה מה דעתכם ? באינטרנט ישר נפתח סרטן המעי הגס

05/03/2017 | 13:03 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

ממליץ להגיע למרפאת גסטרו לצורך אנמנזה מפורטת ובניית תכנית בירור כמקובל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה